maandag, december 25, 2006

Bert Anciaux, de gezonde roker

Onze regeringen zitten niet enkel vol met onbekwamen, maar ook nog eens met mythomanen. In Het Laatste Nieuws van 21 december stond een reeks interviewtjes met bekende en minder bekende Vlamingen over het hoe, waarom, wanneer... ze gestopt zijn met roken, nu de nieuwe reeks maatregelen van een andere politieker (Demotte) eraan zitten te komen.
Zo ook Bert Anciaux die nu 41 jaar is en volgens het interview 5 jaar geleden gestopt is met roken, dus op z'n 36ste. Waarom ? Omdat hij het beu was. Anciaux in HLN: "Ik heb 28 jaar lang twee pakjes per dag gerookt. Ik ben van de ene dag op de andere gestopt. Op karakter."

Dus is Bert naar eigen zeggen beginnen roken op zijn 8 jaar, twee pakjes per dag (zegge en schrijve 50 sigaretten per dag). Ofwel is Bert niet naar school gegaan want een kind van 8 die naar school gaat heeft enkel maar de mogelijkheid te roken na 't school in 't geniep. Stel dat hij na het school nog 5 uur de tijd had om te roken dan rookte hij ongeveer 10 sigaretten per uur, ofwel één sigaret om de zes minuten. Bert was ook nog een snelle roker.

Ofwel hebben we hier te maken met een journalistieke fout ofwel is Anciaux een groteske leugenaar.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Beste

Verdomd interessante weblog. Bent U soms familie van de filosoof Leopold Flam? Graag Uw email-adres?
redactie@visionair-belgie.be

www.visionair-belgie.be

11:46 a.m.  

Een reactie posten

<< Home