maandag, juli 24, 2006

Abou Jahjah nen echte held

Gelukkig zijn er in Vlaanderen nog kranten die een ander geluid laten horen dan progressieve retoriek. Vandaar dit citaat van Luc Van Der Kelen uit het Laatste Nieuws van vandaag over de multiculturele held Abou Jahjah:

"In België is de aanhang van Abou Jahjah onbestaande, behalve bij de VRT waar Rudy Vranckx hem zondag opvoerde. Enige duiding van wie Jahjah is en waar hij voor staat, kregen de kijkers niet. Wat Vranckx niet toonde staat op de website van de AEL, in een Engelstalige tekst van de Libanese Belg zelf. (...) 'Er is alleen maar plaats voor Arabische staten in de Arabische wereld, voor de criminelen van Israël is er alleen de vuilnisbak van de geschiedenis.' Van enige diversiteit of multiculturalisme kan dus geen sprake zijn in de wereld van Jahjah. Dat wordt alleen gevraagd aan die halfzachte Europeanen. De Libanese christenen weten dus ook waar ze aan toe zijn, als dergelijke mensen macht zouden krijgen..."

Laat ik er aan toevoegen dat de Israëli heus wel weten waar ze mee bezig zijn, door samen te leven met islamieten kennen ze die mentaliteit beter dan de predikers van het multiculturalisme. Dus eerst een muilpeer geven aan een islamiet vooraleer hij je er zelf een verkoopt.