dinsdag, september 26, 2006

Charles Picqué, een heel moedig man !

Picqué, die naar verluid met z'n maitresse (van marokkaanse komaf) moeten trouwen is nadat ze in verwachting was geraakt, heeft de laatste dagen weer eens getoond hoe moedig hij eigenlijk wel is, en dit n.a.v. de nakende verkiezingen en de voorzitters en bijzitters in de stembureau's.

Eerst zei Picqué dat uiterlijke religieuze tekenen - waaronder dus de hoofddoek - verboden zijn voor bijzitters in een stembureau. Na dreigementen van de migrantenlobby - MRAX - en van die andere Brussels socialist en Vlamingenhater, Philippe Moureau, naar verluid ook al met een Marokkaanse getrouwd, heeft Charles dus zoals gewoonlijk zijn staart ingetrokken.

Dit toont dus weer eens aan hoe de socialisten in Brussel, en elders, zwichten voor de politiek correcte praatjes van de migrantenlobby, en al hun principes zoals vrijzinnigheid en de scheiding tussen kerk en staat overboord gooien. Men kan zich afvragen of de vrijheid van religie wel een grondwettelijk recht moet zijn, het wordt telkens opnieuw misbruikt door fanatieke bangeriken voor god. Zoals gisteren ook Bart De Wever in zijn column al schreef: Een vooraanstaand socialist antwoordde me een tijdje geleden op de vraag waarom veel vrijzinnigen, die zo lang geijverd hebben tegen de impact van het katholieke geloof op onze samenleving, vandaag allergisch lijken voor kritiek op de islam: "Ja maar, die mannen stemmen nu wel voor ons."