maandag, augustus 21, 2006

Migratie, integratie,... het Belgisch migratiebeleid een zooi ! (3)

Oostende, zaterdagavond. Dansen, amusement, Marvin Gaye,... Niet dus ! Tsjetsjenen,... verdomme, ook weer islamieten,... en wat voor ambiance hebben ze gegeven... een raid uitvoeren op dancing Carré Beach in Oostende.

Uit onderzoek blijkt dat de Tsjetsjenen de voorbije week al meermaals voor problemen zorgden aan de discotheek. Zaterdagavond (19/08/'06) omstreeks 23.20 uur voerden een dertigtal Tsjetsjenen een raid uit op de dancing in Oostende. Ze waren gewapend met baseballknuppels, golfsticks, metalen staven, messen en matrakken. Ze hadden het vooral op de portiers gemunt maar sloegen ook de inboedel kort en klein. Zes personen raakten gewond van wie vier ernstig. Op 12 augustus begonnen volgens het parket de moeilijkheden met de Tsjetsjenen. Toen zakten ze met een tiental af naar de dancing. Ze werden de toegang ontzegd omdat ze reeds eerder voor problemen hadden gezorgd. Op 16 augustus kwamen ze terug in een groep van twintig. Toen konden de portiers de tussendeuren sluiten. De politie kon erger voorkomen.Zaterdag kwamen ze met dertig en verrasten de aanwezige portiers. De zaak blijft dicht tot de veiligheid terug kan worden gegarandeerd. Tijdens het overbrengen van de relschoppers uitten enkelen van hen ook mondelinge doodsbedreigingen aan de agenten (Het Laatste Nieuws).

Hallo Minister Dewael ? Tok tok ! Is dit het soort migranten dat we nodig hebben in deze bananenmonarchie ? Laten we inderdaad het migratiebeleid organiseren zodat we de klootzakken kunnen buiten houden.